Η Εταιρία

Η Autobest Center αποτελεί την ολοκλήρωση μιας μακρόχρονης πορείας στο χώρο των αυτοκινήτων με πλήθος δραστηριοτήτων  και υπηρεσιών.

Θεμέλιος λίθος η 25χρονη πορεία της Autobest Center υπήρξε πάντα η επιλογή της η οποία συνοψίζεται στις φράσεις “Προτεραιότητα στην ικανοποίηση του πελάτη” και “το καλύτερο προϊόν, με τις καλύτερες υπηρεσίες στον πελάτη σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές”.

Στη σημερινή της μορφή εμφανίζεται με σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και καλύπτει τις ανάγκες των κατόχων αυτοκινήτων προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες αυτοκίνησης.

Με βασικό άξονα δραστηριοποίησης την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, δημιούργησε δύο εκθέσεις στην περιοχή του Γαζίου και στο Γιόφυρο του Ηρακλείου επενδύοντας στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Με συνεχείς επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, σε εξοπλισμό, σε ανθρώπινο δυναμικό, σε εκπαίδευση και σε ότι επιτάσσουν οι ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης, πίστη μας είναι ότι μπορούμε να επιτυγχάνουμε υψηλά επίπεδα ικανοποίησης και εξυπηρέτησης.

about us gallery
handsome car salesman in showroom DSXAHBE

Κλείστε Τώρα ένα Test Drive στο Χώρο σας!

πιστοποιητικό απολύμανσης11

Βιολογικός Καθαρισμός σε όλα τα Αυτοκίνητα

car seller and buyer handshake at car dealership a 79Q5ZMS

Αγοράζουμε το Αυτοκίνητό σας της Μετρητοίς