Επικοινωνήστε Μαζί μας

Θα μας Βρείς

Συχνές Ερωτήσεις

Η Autobest Center αποτελεί την ολοκλήρωση μιας μακρόχρονης πορείας στο χώρο των αυτοκινήτων με πλήθος δραστηριοτήτων  και υπηρεσιών.

Θεμέλιος λίθος η 25χρονη πορεία της Autobest Center υπήρξε πάντα η επιλογή της η οποία συνοψίζεται στις φράσεις “Προτεραιότητα στην ικανοποίηση του πελάτη” και “το καλύτερο προϊόν, με τις καλύτερες υπηρεσίες στον πελάτη σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές”.

Στη σημερινή της μορφή εμφανίζεται με σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και καλύπτει τις ανάγκες των κατόχων αυτοκινήτων προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες αυτοκίνησης.

Με βασικό άξονα δραστηριοποίησης την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, δημιούργησε δύο εκθέσεις στην περιοχή του Γαζίου και στο Γιόφυρο του Ηρακλείου επενδύοντας στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Με συνεχείς επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, σε εξοπλισμό, σε ανθρώπινο δυναμικό, σε εκπαίδευση και σε ότι επιτάσσουν οι ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης, πίστη μας είναι ότι μπορούμε να επιτυγχάνουμε υψηλά επίπεδα ικανοποίησης και εξυπηρέτησης.

Διαθέτουμε έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς. Επίσης η Autobest Center διαθέτει και συνεργαζόμενους μηχανικούς.

Προσφέρουμε την τιμή που θα χαρείς να το πουλήσεις
Στην Autobest center πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε το καλύτερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στον πελάτη μας. Γι αυτό ελαχιστοποιούμε το κόστος και τα κέρδη μας, μεταφέροντας την αξία σε εσένα και τον αγοραστή.

Άμεση αγορά της μετρητοίς
Πολλοί αγοραστές από όλη την Ελλάδα μας εμπιστεύονται. Εσύ γνωρίζεις ακριβώς τι θα κερδίσεις ανάλογα με την επιλογή σου.

Υποστήριξη από τους Ειδικούς
Μηχανικοί και ειδικοί στα αυτοκίνητα, είναι μαζί σου για να σου λύσουν όλες τις απορίες σου.

Ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο κρύβει κινδύνους που μπορεί ο καταναλωτής να μην τους γνωρίζει. Εμείς στην Autobest Center γνωρίζουμε τα πάντα για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και γι αυτό το λόγο λειτουργούμε με γνώμονα την αξιοπιστία και την διαφάνεια.

Επενδύοντας συνεχώς σε αξιόπιστους συνεργάτες, ελέγχουμε κάθε αυτοκίνητο εξονυχιστικά. Η πώληση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δε σταματά στην παράδοσή του.

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποιημένα τμήματα after sales service για ότι αφορά το αυτοκίνητο.

Ναι. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη σελίδα “εγγύηση Autobect Center” από το μενού “Γιατί AUTOBEST”